Funkční řešení

Kvalita je u komplexních, koncentrovaných a přírodních zelených (super)potravin zásadní.


Proč?


Aby mohly být komplexní a bylo co koncentrovat, potřebují růst v kvalitních podmínkách.

Aby se v nich mohly tvořit pro nás veškeré potřebné látky, jako např. vitamíny K2, D a B12, je potřeba, aby byly pěstovány „postaru“ - to znamená organicky. Pokud budou pěstované ve sterilním prostředí nebo chemicky hnojeny či ošetřovány, nebudou mít výše zmíněné vitaminy a ty dnes potřebujeme jako kyslík.

Potřebují organické živiny, dostatek slunečního svitu, čistou vodu a vzduch.

Aby mohly zůstat přírodní, tak musí být velmi šetrně sklizené a stejně tak šetrně zpracované a zabalené.

Aby mohly zůstat živé a čerstvé, potřebují se k uživateli dostat co nejrychleji.




Spousta firem je dnes nastavená primárně na zisk. Zajímají se jak vydělat více a nebo jak přežít.

Pak již nemají „kapacitu“ se zajímat o to, jak se starat o živý produkt. Berou ho jen jako zdroj příjmu.


Pokud nebudou zelenáče pěstované v čistém prostředí, a toho dnes už moc na světě není, tak na sebe naváží nečistoty. Ty nám pak mohou v koncentrované podobě předávat.

Stejně tak pokud bude zvolen nevhodný způsob zpracování, může být spousta dobrého zničena a tím přetvořena v jedy.



Vždy se zajímej o to, jak má toto konkrétní značka nastaveno

Je to zásadní podmínka k tomu, aby mohly zelenáče pomáhat